12 Kapsels met krullen door permanent

Last updated:
Vorige1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

Als je zoekt naar een manier om meer volume in je haar te krijgen. Of als je je haar regelmatig met de krultang bewerkt om krullen in je haar te maken, dan is permanent een goede optie om te overwegen. Het kan je veel tijd besparen.

Het permanent lijkt een comeback te maken. Een permanent blijft een aantal maanden tot een half jaar in je haar. Het zal naar verloop van tijd wel wat meer uitzakken natuurlijk.

Met een permanent wordt je haar eerst chemisch van zijn natuurlijke structuur ontdaan en vervolgens wordt een gewenste structuur in de vorm van een fijne of grove krul weer aangebracht. Gelukkig gaat ook het permanent met zijn tijd mee. Er zijn nu hele milde en zelfs ammoniumvrije vormen van permanentvloeistof die minder schadelijk zijn voor het haar.

Welke kapsels zijn geschikt voor een permanent?

Zowel kapsels met kort haar als lang haar zijn geschikt voor een permanent. Natuurlijk moet je haar wel lang genoeg zijn om er rollers of wikkels omheen te draaien. Hoe langer je haar, hoe zwaarder. Een permanent in kort haar zal meer opkrullen en lang haar zal meer uitzakken.

Voorbeelden van kapsels met permanent

12 Kapsels met krullen door permanent

#1 Lang haar met grof permanent

Lang haar met een permanent dat voor losse golven in het lange haar zorgt. Volg de link op Instagram om te zien hoe het haar er natuurlijk uitzag. De kunst van een goed permanent is natuurlijk dat je je afvraag of het natuurlijke krullen zijn of niet. En dat is hier heel goed gelukt.

foto: instagram/@permsfeed

Vorige1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse